Трудно е да се справяме сами

9 мар., 2018

Трудно е да се справяме сами

16 бр кучета трябва да бъдзат реваксинирани и се наложи да поръчаме ваксини. Знаете, че ваксините са изключително важни за здравето на животните и няма как да бъдат пропуснати или не сложени. СУМАТА
КОЯТО ДЪЛЖИМ ОТ ВЧЕРА НА Д-р Рачински е в размер на 233 лв за 16 ваксини и 10 бр цестал.
Кучетата трябва да бъдат и обезпаразитени, но имаме необходимост от цестал. Ще сме благодарни ако помогнете финансово да погасим задължението от 233,00 лв за ваксините и ако ни помогнете да закупим цестал или ни изпратите такъв. Скоро ще започне и нашествието на бълхи и кърлежи. Предпазването и от тях не е никак евтино и събрано вкичко ни е направо невъзможно да покрием разходите и да се изхранваме. Молим Ви да ни помогнете за да им осигурим здравето от което се нуждаят.
За обезпаразитяване на животните са ни необходими поне 100 хапчета цестал . По долу на бележката може да видите че цената на 1 бр с отстъпката е 1,72 което прави 172,00 лв . няма как да отделим от храната на кучетата или да вземем още по нисък клас храна.
Молим кой с колкото може да помогне. Лечение, ваксини, обезпаразитявания , лекарства всичко това се извършва само с дарения мили приятели .
Търсите ни за помощ , но за да оказваме такава и на нас ни е необходима.
Сигналите за помощ не стихват към нас, но ако не получаваме помощ от вас мили приятели и не получаваме подкрепа няма как да се справяме сами с всичко. Организацията ни се издържа от дарения, леченията и всичко се осъществява на доброволни начала от дарение на всички нас.

Молим ви, за подкрепа :

Банкова сметка
ЦКБ АД клон Враца
BG20 CECB 9790 10G4943600
BIC : CECBBGSF
Енимъл Хелп СОП
Paypal
enimal_helpvr@abv.bg
чрез EasyPay
Пълно име “Енимал Хелп” СОП
Клиентски номер (КИН) 8998442636
E-mail enimal_helpvr@abv.bg

СподелиShare on Facebook
Facebook
0

galina_ilieva


0